fredag 1 januari 2010

Happy New Year !

Ett nytt år - nya löften, nya önskningar och jag vet exakt vart allas våra tankar går denna kväll. 2010 - det ska bli ett nytt, härligt år att se fram emot, vi ska kämpa och vi ska fixa alla måsten... det bara SKA vi !

Vi firade nyårsafton hemma hos oss i goda vänners sällskap och det blev en jättelyckad kväll. Tjejerna tycker det är kul att fixa sådana här fester och dom fixade det mesta med bordsplaceringar och dukningen till deras bord ! Det var inte mycket för mig att göra - tack för all hjälp !

Vi åt och drack gott och där emellan hade vi en tuff 5-kamp där alla slet och kämpade väl, såväl barn som vuxna. Efter massa raketer, champagne och ett och annat tomtebloss var det en trött skara som satte sig vid TV för att vila lite, men se.. det blev en nytändning hos dom små och klockan 2.30 kröp sex trötta töser ner i sina sovsäckar - alla skulle natta över och det var såklart supermysigt. Dom var tre syskonpar, varav 5 av dom går i samma klass så gissa om det var ett väldans kacklande och fnittrande vid frukosten. Vi kom inte i säng förrän 4.30 - och då hade vi nog lyssnat igenom de flesta låtarna på Spotify och dansat och sjungit så vi var hesa.... Så det var med trötta ögon och en utmattad kropp vi konstaterade att det nya året börjar kallt men bra !

Ett riktigt GOTT NYTT ÅR på er alla och var rädda om varann !

1 kommentar:

MammasRussin sa...

Hihi vilken härlig fest!!! Syns på tisdag, ska bli så kul att hälsa på :-) KRAMIS