tisdag 29 juni 2010

Timmar läggs till timmar och dagarna går...

Ja, vad ska man säga - det var ett bra tag sedan jag själv hälsade på här ! Har nog inte haft någon större lust, det har som sagt varit lite upp och ner !
Vi har i alla fall hunnit med en massa, det har bland annat varit skolavslutning - Wilma har lämnat lågstadiet bakom sig och börjar mellanstadiet till hösten. Vi har varit en vecka på Gotland med härliga, goa syskonen med familjer och föräldrarna och det var verkligen något vi behövde allihop - bara att få vara tillsammans ! Vi hann se och göra en massa roliga saker och stället vi bodde på var superfint med nya, fina stugor och pool som användes flitigt. Vi besökte Lummelundagrottorna, Fårö, massa raukar, Visby med sin fantastiska ringmur och så fick vi känna på den härliga sanden på Tofta strand.
Det har precis varit midsommar och det fick för en gångs skull vara riktigt härligt midsommarväder som sig bör. Solen sken från en nästintill molnfri himmel och det blev fest här med goa vänner. Vi (eller ja.. barnen, jag fick inte vara med..) dansade runt midsommarstången, tog lotter som man ska och väntade på gottepåsen också precis som man ska. Barnen badade i poolen tills långt efter mörkrets inbrott och det var en superkväll som avslutades med massa gamla godinglåtar på Spotify !!!
Vi turas om att jobba och barnen har som sagt sommarlov - dom är hemma precis varje dag av sommarlovet och njuter varje minut. Det är mycket fokus på kompisar, bad och allmänt "tjejhäng". Till helgen åker vi mot stugan och det ska bli så fantastiskt skönt, har varit några intensiva veckor men student och midsommar i butikerna så gissa om det ska njutas i Norje. Vi har både orientering, handboll och annat inbokat - varför lata sig helt och hållet !
Återkommer längre fram med bilder från vår sommar.... Må så gott i värmen !

Inga kommentarer: