söndag 11 april 2010

Duktiga orienteringstjejer...

I helgen har vi hunnit springa två OL-tävlingar utanför Hörby - i allra vackraste vårvädret, solen sken på oss och det var hur härligt som helst. Tjejerna har dessutom varit helt otroligt duktiga och gjort jättebra resultat.
Wilma har tyckt att det är lite läskigt ibland att ge sig ut själv men i lördags ville hon ut och sprang sin klass, D10 (damer 10 år) så bra att hon slog två av dom tjejerna som nästan alltid vinner och lyckades bli trea. En superbra placering på en bana som inte var helt lätt. Tea sprang Öppen 10 - en klass man anmäler sig till direkt på plats och springs av både killar och tjejer. Jag skuggade henne, men hade svårt att hinna med - och det gick fort, så fort att hon vann, hon slog alla - såväl killar som tjejer. Ola lyckades knipa en andraplats på lördagen och var jättenöjd. Mitt knä höll inte alls i helgen och nu har jag superont, så i morron blir det sjukgymnast och antagligen lite cykling eller annan träning i veckan istället.

Idag sprang vi på nytt och det gick väl inte så bra för Ola, han sprang tävlingsklass och det är fd elitorienterare som håller till här och det blev för bra ! Idag var det dessutom backar som heter duga... pust !

Tjejerna gjorde åter igen kanonlopp och idag sprang Tea helt själv och lyckades både få till orienteringen och löpningen och var snabbast i dag också - två vinster på lika många dagar !!! Wilma sprang också jättebra och knep en fjärde plats och var supernöjd. Det är så roligt att se dom här små tjejerna när hela gänget från dom olika klubbarna samlas vid prisbordet för att välja och vraka bland priserna. Det är ett härligt gäng.. och bäst av allt är nog markan där man kan köpa sig både hamburgare, korv och inte minst godis...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhhh hälsa och gratta tjejerna till sina fina resultat i helgen!!!! superskoj!!!
Hoppas det löser sig med knät..

kram kram

MammasRussin sa...

Vad duktiga de är!!! Kuul! Hälsa o gratta!!