söndag 4 april 2010

Påsklov !

Så skönt det är att vara ledig och bara slappa, umgås och ha det gott,speciellt om man får ha fint väder också - och det har vi haft.
I påsk har vi varit i stugan i Blekinge och vi har hunnit med en hel del... Trädgården är räfsad och fixad, urnor utställda och vi har hunnit inviga uterummet också. Vi har dessutom firat en 10-åring med allt vad det innebär. Födelsedagen blev helt som Wilma ville ha den, först en halvdag på Kreativum i Karlshamn, där man kan prova på massor av roliga saker, problemlösningar och annat skoj. På kvällen var vi och åt på en restaurang i Sölvesborg och blev serverade det bästa vi någonsin ätit, allt var fantastiskt gott och dessutom bjöd dom båda barnen på vars en portion med marängsviss och det var inte utan att vi alla mådde lite tjuvtjockt sen, men gott var det....

Vi har haft gäster också under påsk, familjen Bolltoft var hos oss över Skärtorsdagen och Långfredagen och det var hur mysigt som helst, solen sken och visade sig från sin allra bästa sida så vi kunde sitta i uterummet ända till midnatt - och det är man ju INTE van vid precis. På lördagen sprang vi vårens första tävling i Tollarp och Wilma gick och vann sin klass och jag kutade in på en 5:e plats så vi är supernöjda och laddar redan för nästa helgs tävlingar !

Påskafton var vi i Nymölla och firade en försenad födelsedag med pappa och åt påskmiddag allihop - mums...

Påsken är rätt härlig egentligen - även om man äter alldeles för mycket godis ! Barnen har påskat både avigt och rätt och det har varit mycket söta kärringar i krokarna. Nu får vi hoppas att dom stannar på Blåkulla till nästa år för nu går påsken mot sitt slut och det är dags att ladda för en ny vecka... som vi inleder i morron med handboll i Kävlinge !


Inga kommentarer: